Bike Babí léto Chrastava

11.09.2008 16:38

Zlato, stříbro i bronz!!

Michalův článek (pěkně napsané na to, že tam vůbec nebyl :-))


Toť výčet pozic, které "urvali" z maratonu Bike Babí Léto naši borci!!! :)

Jezdci Pells Proplan Bike Teamu Lomnice si ze sobotního klání v Chrastavě odvezli všechny tři druhy cenných kovů!! Zní to až neuvěřitelně!! :) Ale je to tak!! Veliký úspěch!! Velmi mě mrzí, že jsem nemohl být u toho.. Ale všechno pěkně po pořadě.. :)

6.9.2008 – Sobota ráno.. Kolem deváté hodiny ranní odjíždí z Lomnice auto, směr Chrastava, se třemi koli na střeše.. Tyto stroje od firmy PELLS patří Lucy, Martinovi a Kuklousovi.. V Chrastavě na ně již čekal čtvrtý člen teamu Vojta.. Na programu dne byli dvě tratě – kratší, měřící 33km a delší varianta 55km.. Martin, Vojta a Lucy zvolili delší variantu, Kuklous volil kratší..

Delší, 55km dlouhá trať, byla opravdu „výživná“.. Jezdci během těchto 55km museli nastoupat přes 1600 výškových metrů!!

Po excelentním výkonu (skvěle rozvrhnuté síly) obsadila Lucy (na fotografii pod článkem) v kategorii žen fantastické 2.MÍSTO, když za sebou nechala např. i Barboru Hanušovou (4.místo) z Merida Bikeranch Teamu .. Vojta jel, jak je jeho zvykem, celý závod v čelní skupince elitáků.. S těmito borci udržel tempo až do cíle.. Konečné 5.místo v celkovém pořadí závodu, mu pak vyneslo krásné 3.místo v kategorii M19-29!! A kdo že to dnes bral tu první příčku?? No přeci celý team!! Ve složení Vojta, Martin a Lucy – nedali svým konkurentům šanci a s přehledem ovládli kategorii teamů!! Martin totiž i přes silné křeče v úporném vedru team velmi podržel a po super výkonu si dojel pro 17.místo celkově (6.kategorii).. VŠEM OPRAVDU VELIKÁ GRATULACE!!

Bohužel, závod se nevyvedl Kuklousovi, který si dnes vybral opravdu hodně sportovní smůly!! Přetržený řetěz a následný další defekt vedli k tomu, že ve výsledkové listině naleznete u jména Jaroslav Kaplan – DID NOT FINISH.. Ale aspoň mohl v cíli s nadšením vítat dnešní nejlepší team závodu – Pells Proplan Bike Team Lomnice!!:)

V kategorii žen Z1 suveréně zvítězila Dana Hanušová z domácího SpinFitu Liberec!! Také posílám velikou gratulaci!! :)

Veškeré výsledky, obou tratí a všech kategorií, naleznete ZDE

 

Zpět